Enter your keyword

Свято "День села Головківка" 24 серпня 2017

Святкову програму пропонують головківчанам та гостям села
з нагоди відзначення Дня села та 26-ї річниці Незалежності України. 
24 серпня 2017 року біля Будинку культури.

Це був офіційний анонс дуже поважної газети ))) 

А зараз простими словами ;) - "День Головківки" - це дуже тепле, родинне свято, яке самі створюють вже протягом 10 років мешканці чудового села Головківка!  

Програма заходів до Дня села Головківка

Програма розпочнеться з проведення матчів з міні-футболу. Вперше в цьому році будуть проводитися змагання з міні-футболу між командами села Головківка та командами з інших сіл. Заявки подали команди Суботова та Мельників.

Вже традиційно у День села в Головківці проводиться виставка декоративно ужиткового мистецтва. Майданчик, де майстри представлять свої вироби буде розташована перед входом до Будинку культури.

Також в цьому році буде проводитися ярмарок продуктів харчування, вироблених місцевими жителями. Що саме буде представлено? Про це ми дізнаємося під час свята, бо такий захід організатори проводять вперше.

Директорка Будинку культури Ольга Заєць

Неодмінно, організатори святкування запрошують всіх мешканців та гостей відвідати Будинок культури, де буде проводитися урочисті заходи, привітання та концерт.

Артисти залишили

А після цього все тільки буде розгортатися, бо на всіх чекає дискотека, танці та безліч конкурсів, розваг та приємних несподіванок.

Підглянули в сценарій майбутньої урочистості

Ну і на останок, коли вже всі втомляться від танців, стрибків, розваг та футболу, всіх пригостять справжньою козацькою кашею! Смачною та ситною!

Організатори сподіваються, що на свято завітають всі мешканці села, і ті які зараз живуть тут, і ті, які проживають десь далеко.

Художній керівник Будинку культури Надія Павленко

Це приємна нагода зустрітися, поспілкуватися, пообійматися, порадіти разом тому, в якій гарній, мальовничій та щасливій країні ми живемо!

Слава Україні! :)

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Сторiнки

Читачiв (за весь час)

Сети

Пошук

Обратний звязок

Имя

Электронная почта *

Сообщение *

Популярне